Localisation

Abidjan-Cocody, Riviera Faya, Face au Supermarché Playce

Téléphone

(+225) 27 22 47 84 24
(+225) 07 07 05 48 56

Het lijkt erop dat dromen van een lange levensduur beginnen uit te komen. Als u wetenschappers gelooft, heeft de mensheid over een paar jaar de kans om de leeftijdsgerelateerde veranderingen te stoppen en het actieve leven te verlengen.

Onlangs is het gebied van wetenschap over de uitbreiding van het leven actief ontwikkeld. Verbeelding trekt gemakkelijk het beeld van gerimpelde miljardairs die naar cryogene vorst gaan. Maar is het mogelijk om een ​​pil voor te stellen voor het eeuwige leven? Nou, of op zijn minst een medicijn dat het verouderingsproces zal vertragen, zal de kwetsbaarheid en kwetsbaarheid van botten, geheugenverlies, kanker en andere ziekten die het leven op oudere leeftijd vergiftigen, voorkomen.

Misschien zullen de antwoorden op deze vragen worden gegeven door de wetenschap van hooimaking -een nieuw en lang bewogen gebied van anti -veraging medicijnen. Veel toonaangevende wereld gerontologen hebben al experimenten met dieren uitgevoerd en beginnen met klinische proeven in het openbaar. Tot op heden zijn de resultaten veelbelovend. Als het onderzoek met succes doorgaat, krijgt de huidige generatie van middelbare leeftijd een kans om langer te leven en vele jaren actief te blijven.

Gezonde ouder worden

De meeste wetenschappers die het probleem van de levensduur bestuderen, zien de taak om niet alleen het leven te vergroten. Ze streven ernaar de « gezondheidsperiode » te verlengen. Mensen helpen om ziekte en pijnlijke manifestaties van leeftijd te verminderen. Dit is ook van groot belang voor de economie, omdat met toenemende levensverwachting de uitgaven voor pensioenen de inkomsten zullen overschrijden van belastingen van de beroepsbevolking.

« Een gezond verouderingsproject kan een groot voordeel zijn voor zowel oudere patiënten als de staat, » zei Ming Suy, universitair hoofddocent van het Centrum voor de tevredenheid van de Universiteit van Connecticut. Aangezien veroudering de grootste risicofactor is voor de meeste chronische ziekten, is het doel van zijn laboratorium om nieuwe manieren te vinden om het proces te vertragen en tegelijkertijd ziekten te voorkomen.

« Geneeskunde voor ouderdom »

Ming Suy en zijn groep werken aan hooi. Dit zijn medicijnen gericht op veroudering en « gebroken » cellen. De zogenaamde « zombies » worden vertraagd in het lichaam, scheiden stoffen uit die ontstekingen veroorzaken en veranderen gezonde cellen in verouderende cellen, wat leidt tot schade aan weefsels.

Ming Suy werkte in het team van de Meyo Clinic, het Academic Medical Center in Minnesota, waar in 2011 de genetische truc werd aangetoond om verouderingscellen af ​​te komen en de gezondheidstoestand van voortijdige muizen te verbeteren. In 2016 voerde dezelfde groep een experiment uit met muizen die op natuurlijke wijze is opgegroeid. Illustratie met de resultaten van het experiment toont twee oudere knaagdieren uit één uitwerpselen. Degene die het Senolithicum ontving en « gereinigd » van verouderende cellen ziet er veel meer en gezonder uit dan zijn broer.

Experimenten in het openbaar

De onderzoeksresultaten trokken grote beleggers aan die klaar zijn om miljoenen te beleggen in de ontwikkeling van Hays voor mensen. Politici en zakenmensen hebben verklaringen afgelegd over de betekenis van ontdekkingen voor de mensheid en riepen wetenschappers op om door te gaan met werken. De « genetische truc » die aan muizen werkte, bleek echter onveilig te zijn voor een persoon.

Om in deze richting te werken, werd een nieuw bedrijf opgericht, dat geld op zich nam voor de ontwikkeling van medicijnen voor de veilige zuivering van het menselijk lichaam uit « zombies ».

Veroudering is een natuurlijk proces dat complexe systemische afbraak veroorzaakt. Wetenschappers moeten bepalen wat precies het werk van nieuwe medicijnen moet worden geleid vanuit de hele reeks processen. Senolithische tests zijn aanvankelijk gericht op specifieke staten – bijvoorbeeld op de afbraak van de gele vlek, glaucoom en chronische obstructieve longziekte.

De meeste ontwikkelingen bevinden zich nog in de vroege stadia, experimenten worden gehouden met de deelname van knaagdieren of aan menselijke weefsels in de Petri Cup. In februari 2019 werd echter een onderzoek uitgevoerd met de deelname van mensen.

Dit is een volledig nieuw onderzoeksgebied. « Daarom is het ongewoon opwindend », zegt Sebastian Gronke van het Cologne Institute of Biology Max Planck. – Senolics zijn vooral interessant omdat ze op ouderen handelen. Dit maakt het mogelijk om de resultaten sneller te zien « . Wetenschappers hoeven meerdere decennia geen gegevens te verzamelen.

Ming Suy merkt op: “Met hooi hoeft u patiënten niet elke dag te behandelen. Het is voldoende om het medicijn eenmaal per week of zelfs een maand in te nemen. Dit is een enorm voordeel « . In andere gebieden van de geneeskunde openen hooimedrugs interessante vooruitzichten. Bijvoorbeeld bij de behandeling van obesitas of insulineresistentie. Sebastian Gronka beweert ook dat verouderingscellen een belangrijke rol spelen na behandeling van kanker, zich ontwikkelen tijdens straling en chemotherapie: « Senolici zal helpen om de bijwerkingen van de behandeling voor kanker te verzachten ».

Een andere vraag die vurig wordt besproken door wetenschappers is de leeftijd waarop het tijd is om drugs te gaan gebruiken. « Senolici https://libido-man.com/wat-is-libido-en-hoe-werkt-het/ is niet nodig in de jeugd, het effect zal nul zijn », zegt Ming XUI. – maar er zal ook geen voordeel van zijn als u een receptie te laat start. Wanneer het tijd is om hooi te gebruiken, is dit een enorme vraag die we de komende decennia moeten beantwoorden. « .

De wetenschapper introduceert zelf drugs aan muizen, wiens leeftijd overeenkomt met 70-80 jaar menselijk leven. « Sommige mensen verouderen heel snel, en sommige zijn langzaam, » herinnert Ming Sui zich. Het is waarschijnlijk dat het probleem individueel zal worden opgelost met mensen, en een bloed- of urinetest zal laten zien wanneer u een anti -verage -programma moet starten.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *